eyeMhome | trends dierenvacht

Een 'momentje'

Afgelopen zondag was het moment voor mijn jaarlijkse ‘van zomer naar herfst’ observatie-rondje door het huis. Voor de overige gezinsleden meestal een ‘momentje’ omdat men weet dat verandering opkomst is. Bij elke stap die ik zet weet ik dat ik nauwlettend in de gaten wordt gehouden want het kan zomaar gebeuren. Van het ene op het andere moment zet ik het hele huis op z’n kop om die gezellige warme wollige herfstsfeer in één middag voor elkaar te krijgen.

Maar deze zondag viel het reuze mee. Mijn gedachte werd overspoeld door verschillende herfst/winter accessoires die er voor kunnen zorgen dat zonder al te veel moeite je huis binnen een handomdraai die gezellige warme sfeer kan krijgen. lekkere kussens voor op de bank, mooie grote kaarsen op tafel, plaids voor over de stoelen en schapenvachtjes, het liefst zoveel mogelijk schapenvachtjes.

Waar het aan lag weet ik niet maar bij mijn gedachte aan de schapenvachtjes zei mijn zoon op luide toon, ”mam, haal de dieren maar weer van zolder”. Zo schaapachtig keek ik toch niet?

Fijne herfst.

Mera

eyeMhome | dierenvacht