Kamerplanten zijn terug! | eye M home
In de jaren zeventig was de kamerplant niet weg te denken uit huis. In 2016 zijn de kamerplanten weer helemaal terug in alle vormen en kleuren. Groot en klein in groepjes of individueel is het de trend van NU! Ik heb er even aan getwijfeld maar, ik ben om.
interieuradvies,verkoopstyling,mera arendse,eyemhome,
1146
post-template-default,single,single-post,postid-1146,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.2,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Kamerplanten zijn terug!

eyemhome kamerplanten inetrieuradvies

In de jaren zeventig was de kamerplant niet weg te denken uit huis. In 2016 zijn de kamerplanten weer helemaal terug in alle vormen en kleuren. Groot en klein in groepjes of individueel is het de trend van NU!

 

Ik heb er even aan getwijfeld maar, ik ben om. Op de fiets ben ik naar de bloemenmarkt gegaan met als resultaat, de Kamerlinde. Hij staat inmiddels boven op de kast en geeft met zijn groene blad midden in mijn woonkamer een buitengevoel, eigenlijk een ‘buitengewoon’ gevoel.

 

Groetjes,

Mera