Werkwijze Basis Interieuradvies | eye M home
516
page-template-default,page,page-id-516,page-child,parent-pageid-285,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.2,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Werkwijze Basis Interieuradvies

Bestaande meubels, compleet anders

 

In het eyeMhome Basis interieuradvies laat ik zien hoe je met kleuren en materialen (van wanden, vloer en raambekleding) en een andere indeling van je bestaande meubels je interieur compleet kunt veranderen.

 

 

Wat kun je verwachten?

 

•    Intakegesprek
•    Moodboard
•    Kleuren- en materialenplan
•    Plattegrond (2D) met indeling

 

Een Basis Interieuradvies bedraagt € 795,-
(zie voorwaarden)

werkwijze interieuradvies eyeMhome
Intakegesprek

Tijdens het intakegesprek bij jou thuis, bespreken we je woonwensen. Daarna zoeken we met de kleurwaaier naar jouw favoriete kleur(stelling). Aan de hand hiervan bekijk ik de wanden, vloer en/of raambekleding van je woning. Ik maak foto’s van de betreffende ruimte. En als je een plattegrond of bouwtekening van je huis hebt, kun je die alvast klaarleggen.

Uitwerken

Na het intakegesprek werk ik het Basis interieuradvies uit in een moodboard voor de sfeerbepaling, waarin de kleuren die ik adviseer terugkomen.
Ik maak een 2D-plattegrond met een mogelijke indeling van de (nieuwe en/of bestaande) meubels in de ruimte. Hierop zie je ook welke kleuren en materialen toegepast kunnen worden op de wanden, vloer en raambekleding.

Presentatie

Het Basis interieuradvies kom ik graag bij jou thuis presenteren (inclusief kleurstalen ter bezichtiging). Als je het advies goed vindt aansluiten op jouw woonwensen, krijg je het advies op A3-formaat. Met het moodboard, de plattegrond met nieuwe indeling en het kleur- en materialenadvies, kun je nu zelf aan de slag gaan.

Realisatie

Drie weken na de presentatie zal ik je bellen om te vragen hoe het is gegaan met de realisatie van het advies. En heet ik je welkom thuis!