Werkwijze Kleuradvies | eye M home
Een interieur hoef je niet altijd compleet te veranderen of te vernieuwen om het de sfeer te geven waar jij naar verlangt. Een nieuwe kleur op de wanden, vloer en/of raambekleding kan je interieur heel anders doen uitkomen.
496
page-template-default,page,page-id-496,page-child,parent-pageid-285,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.2,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Werkwijze Kleuradvies

Professioneel Kleuradvies

 

Een interieur hoef je niet altijd compleet te veranderen of te vernieuwen om het de sfeer te geven waar jij naar verlangt. Een nieuwe kleur op de wanden, vloer en/of raambekleding kan je interieur heel anders doen uitkomen. Alleen welke kleuren kies je precies? Het kan best lastig zijn om de juiste kleuren te vinden. Ook de lichtinval in de ruimte speelt een belangrijke rol bij de kleurkeuze. Daarom kom ik bij je langs om te kijken welke kleuren je kunt kiezen om de sfeer te krijgen die je wenst.

 

Wat kun je verwachten?

 

•    Intakegesprek
•    Moodboard
•    Kleurenplan

 

Een professioneel Kleuradvies bedraagt € 325,-
(zie voorwaarden)

werkwijze interieuradvies eyeMhome
Intakegesprek

Het intakegesprek houd ik graag bij jou thuis, zodat ik meteen de betreffende ruimte kan bekijken. Tijdens het gesprek bespreken we je woonwensen. Als je voor het Kleuradvies kiest, gaan we meteen met de kleurwaaier op zoek naar jouw favoriete kleur(stelling). Aan de hand daarvan kan ik kijken welke kleuren mooi combineren op de wanden, vloer en/of raambekleding van jouw woning.

Uitwerken

Na het intakegesprek zal ik het Kleuradvies verder gaan uitwerken in een moodboard en een kleurenplan.

Presentatie

Vervolgens kom ik weer bij jou thuis om het moodboard en het kleurenplan te presenteren op A3-formaat. Ook neem ik kleurstalen mee ter bezichtiging. Als je het Kleuradvies goed vindt aansluiten op jouw woonwensen, kun je zelf aan de slag gaan. Met je persoonlijke moodboard en kleurenplan creëer je snel en gemakkelijk je eigen sfeer, stijl en eenheid in je huis

Realisatie

Drie weken na de presentatie zal ik je bellen om te vragen hoe het is gegaan met de realisatie van het advies.