Werkwijze Totaal Interieurproject | eye M home
524
page-template-default,page,page-id-524,page-child,parent-pageid-285,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.2,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Werkwijze Totaal Interieurproject

Inrichting en Uitvoering

 

Aan de hand van je woonwensen breng ik een advies uit over de indeling, meubels, kleuren, accessoires en verlichting van je woonruimte. Na jouw goedkeuring van het plan, begin ik aan de realisatie van het Totaal Interieurproject. De inrichting en de uitvoering van je nieuwe interieur, dat doe ik allemaal voor je. Ik zorg ervoor dat de uitvoering van de werkzaamheden soepel verloopt, en dat de nieuwe meubels, verlichting, materialen en accessoires worden aangeschaft en geleverd. Tenslotte zal ik de ruimte volledig stylen. In jouw stijl, jouw smaak, jouw sfeer. Dan kun je pas echt zeggen: I am home!

 

Wat kun je verwachten?

 

•    Intakegesprek
•    Moodboard
•    Kleuren- en materialenplan
•    Plattegrond (2D) met indeling
•    Meubel- en Accessoiresplan
•    Basis Verlichtingsplan
•    Shoppinglist
•    Inkoop van meubels, verlichtingsarmaturen en accessoires
•    Styling
•    Project wordt volledig uitgevoerd door eyeMhome
•    Evt. uitbreiding 3D-presentatie (€ 275,-)

 

De prijs van een Totaal Interieurproject is op aanvraag (vanaf € 1.750,-)
(zie voorwaarden)

werkwijze interieuradvies eyeMhome
werkwijze interieuradvies eyeMhome
Intakegesprek

Tijdens het intakegesprek bij jou thuis bespreken we uitgebreid je woonwensen (wat voor sfeer wil je, wat zijn je favoriete kleuren, hoe leef je in huis). We nemen door wat je allemaal door mij wilt laten uitvoeren in de realisatie, en ik maak foto’s van de betreffende ruimte. Als je een plattegrond of bouwtekening van je huis hebt kun je die alvast klaarleggen.

Uitwerken

Na het intakegesprek werk ik het Totaal Interieurproject uit in een moodboard voor de sfeerbepaling, waarin de kleuren die ik adviseer terugkomen.
Ik maak een 2D-plattegrond met een mogelijke indeling van de meubels in de ruimte. Op de plattegrond zie je ook welke kleuren en materialen toegepast kunnen worden op de wanden, vloer en raambekleding. In een Basis Verlichtingsplan geef ik de lichtpunten in jouw woonruimte aan. Ten slotte maak ik, ter goedkeuring van jou, een overzicht voor nieuw aan te schaffen verlichtingsarmaturen, meubels en accessoires.

Presentatie

Het advies voor het Totaal Interieurproject kom ik graag bij jou thuis presenteren (inclusief kleurstalen ter bezichtiging).

Realisatie

Nadat je mijn complete interieurontwerp hebt goedgekeurd, begin ik aan de realisatie van het project. Ik vertaal jouw wensen naar externe partijen (aannemer, schilder etc.), onderhoud het contact en controleer de uitvoering van de werkzaamheden. En ik ga op pad voor meubels, verlichtingsarmaturen, wand- en raambekleding en accessoires. Ik regel de planning en de logistiek.

Terugkoppeling

Tijdens de uitvoering van het Totaalproject hebben we alleen tussentijdse terugkoppelingen als het echt nodig is, om jou zoveel mogelijk te ontzorgen. Bijvoorbeeld als ik offertes binnenkrijg heb ik daarvoor jouw goedkeuring nodig.

Finishing Touch

Als finishing touch komt: de styling. Met de styling komt alles samen. De ruimte zal ik volledig inrichten en aankleden. In jouw stijl, jouw smaak, jouw sfeer. Dan kun je pas echt zeggen: I am home!

Extra optie: 3D-presentatie ( + € 275,- )

Het kan soms moeilijk zijn om te visualiseren hoe de nieuwe indeling of de nieuwe meubelen in de woning staan.  Ik kan hierbij helpen door het maken van een 3D-ontwerp.