Werkwijze Uitgebreid Interieuradvies | eye M home
520
page-template-default,page,page-id-520,page-child,parent-pageid-285,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.2,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Werkwijze Uitgebreid Interieuradvies

Uitgebreid Interieuradvies

 

Bij het eyeMhome Uitgebreid Interieuradvies bespreken we eerst je woonwensen. Vervolgens krijg je advies over de sfeer, indeling, meubels, kleuren, accessoires en verlichting van je woonruimte.

Dit advies geeft je alle middelen om zelf aan de slag te gaan om het interieur te krijgen van je dromen. Je krijgt een shoppinglist van nieuw aan te schaffen meubels en accessoires, maar als je wilt kan ik ook alle shopping voor je doen.

Per dagdeel kost de personal shopping € 175,-.

 

Wat kun je verwachten?

 

•    Intakegesprek
•    Moodboard
•    Kleuren- en materialenplan
•    Plattegrond (2D) met indeling
•    Meubel- en Accessoiresplan
•    Basis Verlichtingsplan
•    Shoppinglist
•    Evt. uitbreiding shopping & 3D-presentatie

 

Een Uitgebreid Interieuradvies bedraagt € 1.250,-
(zie voorwaarden)

werkwijze interieuradvies eyeMhome
werkwijze interieuradvies eyeMhome
Intakegesprek

Tijdens het intakegesprek bij jou thuis bespreken we je woonwensen. Daarna zoeken we met de kleurwaaier naar jouw favoriete kleur(stelling). Aan de hand hiervan bekijk ik de wanden, vloer en/of raambekleding van je woning. Ik maak foto’s van de betreffende ruimte en vraag je welke meubels je eventueel zou willen behouden in je vernieuwde interieur. Heb je een plattegrond of bouwtekening van je huis, dan kun je die alvast klaarleggen.

Uitwerken

Na het intakegesprek werk ik het Uitgebreide interieuradvies uit in een moodboard voor de sfeerbepaling, waarin de kleuren die ik adviseer terugkomen. Ik maak een 2D-plattegrond met een mogelijke indeling van de (nieuwe en eventueel bestaande) meubels in de ruimte. Hierop zie je ook welke kleuren en materialen toegepast kunnen worden op de wanden, vloer en raambekleding.

In een Basis verlichtingsplan geef ik de lichtpunten in jouw woonruimte aan.
Ten slotte maak ik een Shoppinglist voor nieuw aan te schaffen meubels en accessoires.

Presentatie

Het Uitgebreid interieuradvies kom ik graag bij jou thuis presenteren (inclusief kleurstalen ter bezichtiging). Als je het advies goed vindt aansluiten op jouw woonwensen, krijg je het advies op A3-formaat en de Shoppinglist, zodat je zelf aan de slag kunt gaan.

Extra optie: Personal Shopping ( + € 175,- )

Je kunt de uitvoering van de interieuraankopen ook volledig aan mij overlaten. Jij geeft aan welke artikelen je van de Shoppinglist zou willen hebben en ik zorg voor de aanschaf en eventueel de coördinatie van de levering. Door mijn ervaring als interieur- en verkoopstylist weet ik de juiste wegen te bewandelen en kun je bovendien profiteren van inkoopvoordelen die ik bij veel winkels en fabrikanten krijg.

 

Per dagdeel kost de personal shopping € 175,-.

Extra optie: 3D-presentatie ( + € 275,- )

Het kan soms moeilijk zijn om te visualiseren hoe de nieuwe indeling of de nieuwe meubelen in de woning staan. Ik kan hierbij helpen door het maken van een 3D-ontwerp.

Realisatie

Drie weken na de presentatie zal ik je bellen om te vragen hoe het is gegaan met de realisatie van het advies. En heet ik je welkom thuis!