Benieuwd naar ...

· Interieuradvies op maat?
· Verkoopstyling voor o.a. Funda?
· Mogelijkheden meubelverhuur?
· Of ... zakelijk interieuradvies?

Stel je interieurvraag via whatsapp
door op 't linkje hieronder te klikken.

Lichtadvies

Een lichtplan voor uw (nieuwbouw)woning

Heb je een (nieuwbouw) huis gekocht of wil je de verlichting van een bestaande woning aanpakken maar weet je niet goed hoe?
Tijdig een lichtplan opstellen voor je nieuwbouwwoning is belangrijk. De periode voorafgaand aan nieuwbouw of verbouwing is zelfs het ideale moment. Je kunt dan optimaal rekening houden met de aanleg van lichtpunten, wandcontactdozen en kabels. Dat scheelt later onnodige meerkosten of zelfs een extra verbouwing.

Maar ook bij een bestaande woning is een weloverwogen lichtplan vaak van grote toegevoegde waarde. Licht is namelijk niet alleen functioneel, het is ook zéér sfeerbepalend. Je zult ervan versteld staan hoeveel invloed een goed afgestemd lichtplan kan hebben op de manier waarop je je (thuis)voelt.

eyeMhome verkoopstyling Amsterdam | foto van interieurstyling voor het pakket: Lichtadvies
eyeMhome verkoopstyling Amsterdam | foto van interieurstyling voor het pakket: Lichtadvies
eyeMhome verkoopstyling Amsterdam | foto van interieurstyling voor het pakket: Lichtadvies

Stappenplan

eyemhome - verkoopstyling en interieuradvies Amsterdam - Intakegesprek

1. Intakegesprek

Tijdens het intakegesprek bij jou thuis, bespreken we je wensen, de technische mogelijkheden van de ruimte en je budget. Wanneer je een plattegrond of bouwtekening hebt, kun je deze vast klaarleggen. Als er geen goede bouwtekening van je woning is, wordt er een extra afspraak gemaakt om de woning in te meten.
eyemhome - verkoopstyling en interieuradvies Amsterdam - Vlekkenplan

2. Vlekkenplan

Aan de hand van de informatie en plattegrond of bouwtekening wordt het vlekkenplan* en lichtplan gemaakt. Om dit plan te kunnen maken is een interieurindeling noodzakelijk zodat je weet welke functie iedere soort verlichting in het lichtplan moet krijgen. Uiteraard kan ik je ook hierbij helpen. Zie ook interieuradvies.

* Een vlekkenplan is een visuele weergave waarop staat aangegeven welke functies op welke plek in je interieur moeten komen.
eyemhome - verkoopstyling en interieuradvies Amsterdam - Lichtplan

3. Lichtplan & armaturen

Een lichtplan geeft duidelijk aan welke lichtpunten (plus bijbehorende aansluitpunten) je nodig hebt in een bepaalde ruimte. Op de plattegrond worden de posities van de verschillende soorten licht ingetekend; basis-, functioneel-, accent- en sfeerverlichting. Daarnaast worden ook het type armaturen aangegeven zodat een duidelijk beeld ontstaat van wat waar komt. Je ontvangt een compleet overzicht met de specificaties van alle armaturen, lichtbronnen en andere benodigdheden.
eyemhome - verkoopstyling en interieuradvies Amsterdam - Presentatie

4. Presentatie

Het lichtadvies kom ik bij jou thuis presenteren. Tijdens dit advies worden de ontwerpkeuzes mondeling toegelicht. Het advies ontvang je op A3-formaat. Dit advies is voor de aannemer en/of elektricien een prima leidraad voor het elektraplan.

Door mijn netwerk kan ik de armaturen meestal tegen een aantrekkelijke prijs aan jou of de installateur/aannemer aanbieden. In combinatie met een Uitgebreid Interieuradvies wordt ook een verlichtingsplan in 3D gevisualiseerd. Zo krijg je een goede indruk van wat de verlichting met je interieur doet.
Ter informatie
Heb je naast lichtadvies andere interieurvragen? Kijk dan zeker even bij 
Basis interieuradvies of Uitgebreid Interieuradvies.

Genoemde bedragen zijn exclusief 21% btw. Eventuele parkeerkosten worden doorberekend.
Elk advies is gebaseerd op één verblijfsruimte tot 50m2.
Indien het een grotere ruimte betreft, wordt er een uurtarief van €75,- berekend.

Reiskosten bedragen € 0,29 per km.
Buiten de ring van Amsterdam wordt € 40,00 per uur reisvergoeding in rekening gebracht.


Op alle overeenkomsten zijn de algemene voorwaarden van toepassing.
Download hier de algemene voorwaarden in pdf.