Benieuwd naar ...

· Interieuradvies op maat?
· Verkoopstyling voor o.a. Funda?
· Mogelijkheden meubelverhuur?
· Of ... zakelijk interieuradvies?

Stel je interieurvraag via whatsapp
door op 't linkje hieronder te klikken.

Totaal Meubelverhuur

MEUBELVERHUUR?

Ja, want een leegstaande woning lijkt vaak kleiner. Een woning verkoopt immers veel sneller én voor een betere prijs wanneer de positieve punten worden benadrukt en er een huiselijke sfeer heerst. Kille foto’s van leegstaande woningen zeggen potentiële kopers weinig en laten hun verbeelding niet spreken. Het is voor de potentiële koper dan ook moeilijker om voor te stellen wat de mogelijkheden zijn van de woning. Kopers willen zichzelf zien wonen in de woning die ze bezoeken, een bepaalde sfeer ervaren, en dat gaat nu eenmaal makkelijker als de woning stijlvol is ingericht. Er wordt rekening gehouden met een optimale indeling van de ruimtes passend bij de doelgroep. Dus als je investeert in Meubelverhuur – waarbij ook je huis wordt gestyled – verhoog je de waarde van het huis en verkoop je hem sneller. Zo verdien je de investering dubbel en dwars terug. Mijn missie is de woning binnen de kortst mogelijke tijd verkopen, tegen de hoogst mogelijke verkoopprijs.
eyeMhome verkoopstyling Amsterdam | foto van interieurstyling voor het pakket: Meubelverhuur
eyeMhome verkoopstyling Amsterdam | foto van interieurstyling voor het pakket: Meubelverhuur

Stappenplan

eyemhome - verkoopstyling en interieuradvies Amsterdam - Intakegesprek

1. Intakegesprek

Ik kom bij je langs voor een intakegesprek om de woning te bekijken. Met jarenlange kennis van de markt en een objectieve blik, zie ik meteen de mogelijkheden van jouw woning. Iedere woning is anders en daarom moet er per woning gekeken worden naar wat er nodig is om het beste uit een ruimte naar boven te halen. Naast meubels en accessoires kan ik ook adviseren in de keuzes rondom vloeren en wanden.

Ik kan van A tot Z de gehele restyling en indien gewenst de fotoreportage voor je regelen. Bij een combinatie van diensten maak ik altijd een offerte ‘op maat’ zodat je precies weet waar je aan toe bent.
eyemhome - verkoopstyling en interieuradvies Amsterdam - Mondeling advies

2. Mondeling advies

Nadat je akkoord hebt gegeven op de offerte, ga ik voor je aan de slag. Samen lopen we jouw woning door en geef ik je mondeling advies over de zaken die je het beste aan kunt pakken of veranderen. Na dit advies krijg je per mail een verslag met veranderingen die je woning beter verkoopbaar maken. Als er nog klus-, schoonmaak- en/of schilderwerk uitgevoerd moet worden, kun je het zelf doen of het mij laten regelen (tegen uurtarief, zie Voorwaarden). Ik beschik over een uitgebreid netwerk van vakmensen, waardoor ik, indien gewenst, eventueel noodzakelijke klusjes als schoonmaak-, schilder- en/of herstelwerkzaamheden uit handen kan nemen. Zodra de werkzaamheden zijn uitgevoerd, plannen we een datum waarop ik de woning sfeervol zal inrichten en stylen.
eyemhome - verkoopstyling en interieuradvies Amsterdam - Inrichting en styling

3. Inrichting & styling

Op de afgesproken dag komen de verhuizers alle spullen leveren, zodat ik kan beginnen. Op een professionele manier wordt dan de lege woning in no-time stijlvol ingericht en aangekleed. Ik voorzie de woning van meubels, verlichtingsarmaturen én accessoires. De woning wordt fotoshoot- en bezichtigingsklaar opgeleverd.
eyemhome - meubelverhuur Amsterdam - Combinatie vaste en kartonnen meubelen

4. Combinatie vaste en kartonnen meubels

De meubels (bank en bedden) zijn een combinatie van kartonnen en vaste meubels. Hierdoor kan ik de kosten laag houden. Uiteraard is het ook mogelijk, indien gewenst, om een ‘echte bank’ te plaatsen (prijs op aanvraag). Ik werk met eigentijdse meubels en accessoires van bekende merken zoals Pomax, Light&Living, Pols Potten Lilfestyle en vele andere.
eyemhome - meubelverhuur Amsterdam - Leeghalen na verkoop

5. Leeghalen na verkoop

Wanneer de woning definitief is verkocht plannen we in overleg een datum dat alle spullen weer worden opgehaald door de verhuizers. Het gebeurt geregeld dat de nieuwe koper zo enthousiast is over de inrichting dat hij/zij mij vraagt om enkele meubels, accessoires en/of verlichting achter te willen laten in de woning. Op aanvraag is er altijd een overnamelijst beschikbaar.

Extra diensten: Vastgoedpresentatie en fotostyling

eyemhome - verkoopstyling en interieuradvies Amsterdam - vastgoedpresentatie en fotostyling
Vastgoedpresentatie
Ik werk samen met een aantal professionele fotografen. Na de styling worden er, indien gewenst, direct professionele foto’s gemaakt. Tevens kunnen zij de inmeting (conform NEN 2580) en de juiste plattegronden (2D en 3D) verzorgen. Ook kun je een woningvideo laten maken waarbij je potentiële kopers al een kijkje geeft in jouw woning.

Fotostyling
De aanpak is bij elke opdracht weer anders. Het maken van mooi beeld is sowieso altijd het resultaat van goed teamwork. Ik kan tijdens de fotoshoot de fotostyling verzorgen om zo de laatste puntjes op de i te zetten.
Ter informatie
Naast het verzorgen van meubelverhuur voor particulieren, verzorg ik ook meubelverhuur voor projectontwikkelaars en woningbouwcoöperaties.

Genoemde bedragen zijn exclusief 21% btw. Eventuele parkeerkosten worden doorberekend.
Elk advies is gebaseerd op een woning tot 75m2 welke goed begaanbaar is.
Indien het een grotere ruimte betreft, wordt er een uurtarief van €75,- berekend.

Reiskosten bedragen € 0,29 per km.
Buiten de ring van Amsterdam wordt € 40,00 per uur reisvergoeding in rekening gebracht.


Op alle overeenkomsten zijn de algemene voorwaarden van toepassing.
Download hier de algemene voorwaarden in pdf.