Mera Arendse

Interieuradvies eyeMhome Amsterdam | Mera Arendse
Even voorstellen
Mijn naam is Mera; ik ben een enthousiaste en ondernemende interieurontwerper en verkoopstylist, gepassioneerd door alles wat met wonen en interieur te maken heeft.
Van mijn passie mijn beroep gemaakt
Voordat ik ben begonnen met werken als interieurontwerper en verkoopstylist, heb ik jarenlang in de mediabranche gewerkt. Nadat ik een paar keer met mijn gezin verhuisd ben en telkens na verbouwen en inrichten de huizen succesvol kon verkopen besloot ik van mijn passie mijn werk te maken.
Kennis
In 2010 heb ik de opleiding ‘Verkoopstylist’ gevolgd bij het Landelijk Netwerk Verkoopstylisten (LNV). In de jaren die volgden heb ik mij verder ontwikkeld in interieur- en verkoopstyling door middel van de Vakopleiding Binnenhuisontwerper en lichtadviseur bij de NIA Academie. Ook volg ik jaarlijks workshops, cursussen om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen.
Inspiratie
Inspiratie voor interieurideeën haal ik uit de natuur, kunst, muziek, fotografie, beurzen, vakbladen en het persoonlijke verhaal van de klant. Ook doe ik inspiratie op door goed om me heen te kijken. Ik fiets dagelijks door mijn stad Amsterdam waar ik graag een stop maak om een cappuccino te drinken in een hip tentje. Ook tijdens vakanties en stedentrips staan mijn zintuigen op scherp.
Trends
Daarnaast zorg ik dat ik altijd op de hoogte ben van de laatste trends op het gebied van interieur en materialisatie. Ik vind het leerzaam en van belang om de trends in mijn vak te blijven volgen en bezoek hiervoor o.a. veel vakbeurzen.
Samenwerking
In mijn werk hecht ik veel waarde aan een goed contact met de klant. Dat is onmisbaar om tot een goed interieurontwerp te komen of tot de realisatie van een geslaagde verkoopstyling.
Mera Arendse
eyeMhome - Interieuradvies - Verkoopstyling - Expatverhuur - Meubelverhuur - Amsterdam
eyeMhome is aangesloten bij: BNSCrisp,
de beroepsvereniging voor interieur- en vastgoedstylisten


eyeMhome is aangesloten bij: BNSCrisp, de beroepsvereniging voor interieur- en vastgoedstylisten