Mera Arendse | eye M home
104
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-104,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.2,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Mera Arendse

Mera Arendse eyeMhome

Van je huis je thuis maken
Al van jongs af aan ben ik gepassioneerd door wonen. Ik vind het heel interessant hoe licht, inrichting en kleurgebruik de sfeer van je huis kunnen bepalen. Inspiratie voor interieur-ideeën doe ik op door goed om me heen te kijken. Ik fiets dagelijks door mijn woonplaats Amsterdam, maar ook tijdens vakanties en stedentrips staan mijn zintuigen op scherp.

 

(ver)Huizen
Voordat ik ben begonnen met werken als interieur- en verkoopstylist, heb ik jarenlang in de mediabranche gewerkt. Maar na een paar verhuizingen met mijn gezin, waarbij we de huizen succesvol hadden verkocht, besloot ik van mijn passie mijn werk te maken. Het stylen en verkoopbaar maken van een huis vond ik zo leuk, dat ik me erin wilde specialiseren.

 

Met plezier
In 2010 heb ik daarom de opleiding ‘Verkoopstylist’ gevolgd bij het Landelijk Netwerk Verkoopstylisten (LNV). De jaren die volgden heb ik mij verder verdiept in interieur- en verkoopstyling door middel van workshops en opdrachten. In 2016 heb ik de Vakopleiding Binnenhuisontwerper bij de NIA Academie met een diploma afgerond. Ook geef ik geregeld kleuradviezen in opdracht van Histor en Flexa.

 

Persoonlijk
In mijn werk hecht ik veel waarde aan een persoonlijke benadering, dat is volgens mij onmisbaar voor een goed interieuradvies en een voorwaarde om samen van je huis je thuis te maken.

 

Ik kijk ernaar uit om je woonwensen te horen!

Mera Arendse
eyeMhome logo

eyeMhome is aangesloten bij:
BNSCrisp, de beroepsvereniging voor interieur- en vastgoedstylisten

Partners eyeMhome - Cubiqz - BNS Crisp - Histor - Flexa