Referenties | eye M home
Het advies dat Mera van eyeMhome heeft gegeven en het interieur dat ze heeft geleverd hebben ons huis veel aantrekkelijker gemaakt voor potentiële kopers. We zijn er super blij mee!
1495
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1495,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.2,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Referenties

Ondanks dat mijn huis er heel erg netjes en modern uitzag adviseerde mijn makelaar toch om gebruik te maken van een verkoopstylist. Mera is vrijblijvend bij mij op bezoek geweest en heeft een aantal hele goede tips gegeven welke ik ook zeker heb toegepast. Eerlijk gezegd twijfelde ik of het de moeite waard was om ook de inrichting door Mera een frisse update te geven….wegen de kosten op tegen de baten.

 

Achteraf ben ik heel blijf dat ik gekozen heb om Mera mijn interieur op te laten frissen want de reactie van de bezoekers waren enorm positief en ik ben er ook wel van overtuigd dat het de verkoop van mijn appartement in positieve zin heeft beïnvloed. Ik heb de kosten van Mera dubbel en dwars terugverdiend. Het is een keuze die ieder voor zich moet maken maar ik kan Mera zeker aanbevelen – ze is flexibel, professioneel en heel goed in wat ze doet.

 

Benno

Wonderbaarlijk, wat een styling met je huis kan doen! Binnen een paar uur had Mera ons druk, kleurrijk, chaotische appartement omgetoverd tot een mooie, stijlvolle woning – rustig en neutraal, ruim en toch gezellig. Een eerste gesprek gaf ons een goed beeld van wat we zelf allemaal konden doen. Mera’s kussens, tafeltjes, en andere accessoires zorgden voor de rest. De foto’s waren prachtig. Ons huis werd aantrekkelijk voor een grotere groep kopers en uiteindelijk hebben we het flink boven de vraagprijs kunnen verkopen.

 

Veel dank, Mera!

 

Wendy & Lucas

Hoewel ik zeer tevreden was met de inrichting van mijn huis, besefte ik dat het minder persoonlijk moest. Mera heeft zeer goede tips gegeven en sommige van mijn meubels zelfs vervangen. Het heeft gewerkt, mijn huis zag er fantastisch uit en is gauw en goed verkocht!

 

Hedy

Mera heeft oog voor detail en is in de omgang plezierig, mede door haar toegankelijkheid, is flexibel en denkt in oplossingen. Klantvriendelijk en servicegericht!

Doel is met succes behaald!

 

Chamilla

Mera heeft in een prettig gesprek heel goed geluisterd naar onze ideeën en wensen waardoor het ontwerp helemaal in de smaak viel, met originele adviezen die we zelf niet voor mogelijk hadden gehouden. Zo fungeert een plafondhoge kast als afscheiding tussen de eet- en woonkamer. De achterkant is geïntegreerd met de woonkamer wand en is tevens een knus en functioneel kinderbureau.

 

Handig dat Mera ook adviezen gaf over het lichtplan voor de keuken in een verlaagde plafondbak als wel over een bekleding van de trappen. Met weer andere tips hielp Mera ons verder op weg om in onze besluiteloosheid de knoop door te hakken. Het heeft goed uitgepakt en we zijn blij met het resultaat. Een aanrader!

 

Sharon & Ruben

We hadden al een nieuw huis gekocht, dus moest ons huidige huis snel in de verkoop. Maar ik ben iemand die niets kan weggooien en ik had totaal geen overzicht meer. Daar was Mera. Snel, efficiënt en meedenkend kwam zij met tips en adviezen. Veel dingen die ik zelf nooit had bedacht. En ze lette ook op details. Ik ging meteen aan de slag en toen de makelaar kwam met de fotograaf waren ze blij verrast. Het kwam niet vaak voor dat een huis zo mooi en opgeruimd in de verkoop kwam. Het was dan ook binnen een dag of twee verkocht.

 

Ilse

We hebben Mera ingeschakeld voor haar expertise op het gebied van verkoopstyling. Ze heeft in een kort consult duidelijk gemaakt wat we konden aanpassen aan de opstelling van meubels en aankleding van de woonruimte. Door deze adviezen toe te passen zagen de foto ‘s voor de verkoop er goed uit. We hebben veel bezichtigingen gehad en ons huis is snel verkocht. We raden iedereen die zijn huis snel wil verkopen dan ook aan om advies in te winnen bij Mera.

 

Walter & Marlies

We hadden geen idee hoe verder met onze huiskamer. Het was heel fijn om met Mera samen te werken: ze is oprecht belangstellend, kan heel goed luisteren en heeft onze ideeën op heel mooie wijze geïntegreerd tot een prachtig, creatief eindproduct waar we heel blij mee zijn!  Ook na het advies is ze vol enthousiasme blijven mee denken om er voor te zorgen dat ons huis eindelijk een echt thuis wordt.

 

Leila & Robert

Leila en Robert hebben Mera ingehuurd voor Uitgebreid Interieuradvies

Mera is geweldig om mee te werken!
Ze weet echt wat ze doet en ze is zeer persoonlijk, efficiënt en servicegericht.
Het advies dat Mera heeft gegeven en het interieur dat ze heeft geleverd hebben ons huis veel aantrekkelijker gemaakt voor potentiële kopers.
We zijn er super blij mee!

 

We hebben heel veel biedingen ontvangen en ik ben ervan overtuigd dat de styling van Mera het verschil heeft gemaakt!

 

Catherine

Dankjewel voor de prachtige inrichting, het zag er
ECHT fantastisch uit!

 

Dennis

Voor de verkoop van ons appartement hebben we – tot onze volle tevredenheid – gebruik gemaakt van de diensten van eyeMhome en Mera. Ze heeft ons echt ‘ontzorgd’! En niet alleen veel zaken gecoördineerd maar het appartement ook koop-aantrekkelijk aangekleed. De foto’s voor de verkoopbrochure zagen er derhalve top uit. En…. we hebben ons appartement snel en tegen een goede prijs verkocht. eyeMhome is wat ons betreft dus een absolute aanrader en levert echt meerwaarde op!

 

Gabri

Mera kwam binnen en zag in één oogopslag wat mijn huis nodig had.

 

Hilde

Hilde heeft Mera ingehuurd voor Mondeling Advies

Mera bedankt voor de geweldige samenwerking en het fantastische resultaat. Je moodboard was meteen al een schot in de roos! Fijn dat we je de sleutels konden geven en jij de levering van onze nieuwe meubels hebt geregeld. Heeeerlijk! We gaan je bij iedereen aanraden!

 

Ing

Mera kwam bij ons thuis en we hebben een hele ronde gelopen. Mera vertelde dat de sfeer in een huis dat verkocht moet worden ‘huiselijk moet zijn maar niet persoonlijk’. We hebben zo veel mogelijk tips van haar overgenomen en ik ben er zeker van overtuigd dat de tips van Mera geholpen hebben om ons huis snel en goed te verkopen.

 

Anne

Mera is persoonlijk, betrokken, energiek, enthousiast, resultaat- en servicegericht.

 

Paula

Paula heeft Mera ingehuurd voor Mondeling Advies

Omdat wij het beiden zo druk hebben met ons werk en het gezin, hebben wij de hulp van Mera van eyeMhome ingeschakeld. Dat was een goede keuze!

 

Iemand die met een frisse, objectieve blik door ons (te volle) huis gaat. Samen met Mera hebben wij in één ochtend ons drukke, te volle huis omgetoverd in een prachtig rustgevende woning welke ik zelf bijna zou willen kopen.

 

Paulien

Wat ontzettend fijn dat Mera niet alleen kijkt naar het visuele aspect maar ook naar het budget. Zo is er voor elke portemonnee iets moois te maken. Heldere communicatie zonder poespas.

 

Sonja
eyeMhome logo

eyeMhome is aangesloten bij:
BNSCrisp, de beroepsvereniging voor interieur- en vastgoedstylisten

Partners eyeMhome - Cubiqz - BNS Crisp - Histor - Flexa