Referenties

Bij de bouw van ons nieuwe huis was een ding duidelijk, we wilden advies van een goede interieurstyliste. Dit omdat onze smaken meestal niet overeenkomen en om de mogelijkheden van de woning optimaal te benutten. Mera heeft met ons gekeken naar de mogelijkheden en geluisterd naar onze wensen. 

Zij adviseerde ons om de door haar voorgestelde meubels en accessoires zelf te gaan bekijken. We hebben nog nooit zoveel woonwinkels bezocht, maar kregen daardoor inzicht in wat we zelf mooi vonden en wat niet.

Mera bleef ons onvermoeibaar van advies voorzien en zat ons, met recht, af en toe achter onze vodden aan om besluiten te nemen. Dat ze niet af en toe gek van ons werd is een wonder. 

We zijn super blij met het resultaat en ik kan zeggen dat we ons nog nooit zo thuis hebben gevoeld in ons eigen huis.

Jos en Carine


Mera furnished and decorated our (empty) apartment for sale. She worked quickly and gave us a beautiful and tasteful space to photograph and show to prospective buyers. She was extremely helpful and responsive to all our requests. We were successful in selling the apartment in a good time frame.

We would certainly work with her again!

Thanks, Mera.

Johnny


Mera is supergoed en snel om mee te werken. Ze denkt mee en luisterde goed naar mijn wensen. Een echte aanrader!

Max


Ik zal jullie zeker aanbevelen bij mensen die het misschien ook nodig hebben.
Hierbij mijn grote dank voor het geweldig mooie interieur van mijn flat, wat zeker bijgedragen heeft aan de snelle verkoop. Des te meer voelbaar is de leegte, nadat het geheel door jullie weer was meegenomen! Ga zo door, Mera!

Gerard


Mijn man en ik hebben Mera ontmoet tijdens de VT Wonen & Designbeurs waar zij advies gaf. Ondanks dat dit een relatief korte ontmoeting was, klikte het tussen ons en besloten we met elkaar verder te gaan voor een uitgebreider advies. Mera heeft de tijd genomen om te luisteren naar onze wensen en dacht goed met ons mee waardoor zij adviezen heeft gegeven die echt voor een meerwaarde en een “meer gevoel” in onze huiskamer hebben gezorgd.

Ze communiceert op een prettige, warme manier waarbij alle facetten die belangrijk zijn voor een goede inrichting worden benoemd zoals bv. een lichtplan waardoor uiteindelijk een prachtig eindresultaat is ontstaan. Ze geeft alle ruimte om zelf keuzes te maken maar schroomt niet om haar eigen visie op een positieve, niet dwingende manier aan te geven waardoor wij tot de beste beslissingen zijn gekomen. Mera is heel flexibel, geeft snel antwoord op alle vragen, is heel toegankelijk wat heeft geleid tot een hele fijne samenwerking.

Inmiddels is onze huiskamer helemaal klaar en genieten wij er enorm van, we krijgen veel complimenten over het totaalplaatje en eenheid van onze huiskamer en deze complimenten geven wij graag aan Mera door!

Cees en Vera


Mera heeft twee appartementen voor ons ingericht. Wist de juiste toon te raken , zonder al te dwingend in de vormgeving te zijn. Modern met klassieke toets , heel belangrijk : frisse uitstraling en ruimtelijk. Hoogwaardige uitstraling van de meubels. Met alle details aanwezig : kaarsen op tafel , bloemen in vazen , wanddecoratie etc. Kortom ik ben erg tevreden met het eindresultaat.

Kasper Burgy


We zijn ontzettend blij dat we Mera hebben gecontacteerd om ons te helpen bij de inrichting van ons nieuwe huis. Mera had heel snel door wat onze smaak is en heeft goed aangevoeld waar ze eyecatchers heeft kunnen toevoegen en waar ze het sober moest houden. Dit heeft er voor gezorgd dat het huis er nu fantastisch uitziet, iets wat wij zelf nooit hadden kunnen doen. Daarnaast is Mera altijd beschikbaar om dingen met elkaar te bespreken of om te helpen bij de verbouwing waar wij zelf niet genoeg tijd voor hadden. Zij heeft de bedrijven gezocht om mee samen te werken en heeft ook de opvolging gedaan, waardoor ontzettend veel stress en tijd uit onze handen werd genomen. Mera is absoluut iemand die wij aanraden aan iedereen die in zijn eigen stijl toch iets anders wil in huis.
Super bedankt Mera!

Nathalie en David


Toen wij Mera haar stijl bij buren van ons hadden gezien, dachten we: dat willen we ook! Wij waren al een tijd aan het zoeken naar hoe we meer rust, ruimte en warmte konden krijgen in ons huis. Mera heeft dit voor elkaar gekregen. Ze heeft duidelijke ideeën, maar luistert ook goed naar je eigen wensen, en is betrokken gedurende het gehele proces. We zijn blij met ons nieuwe interieur!

Lot en Frank


Binnen een paar dagen waren de biedingen binnen. Goede styling! dankjewel Mera.

Linda


Mede dankzij de styling door Mera is ons appartement snel en goed verkocht. Ze heeft ervoor gezorgd dat de kleine woonkamer veel ruimer en lichter oogde. Mera is ontzettend vriendelijk en heeft goede service geleverd. Zeker een aanrader!

Ben


Mera bedankt voor de geweldige samenwerking en het fantastische resultaat. Je moodboard was meteen al een schot in de roos! Fijn dat we je de sleutels konden geven en jij de levering van onze nieuwe meubels hebt geregeld. Heerlijk! We gaan je bij iedereen aanraden!

Fleur


Ondanks dat mijn huis er heel erg netjes en modern uitzag adviseerde mijn makelaar toch om gebruik te maken van een verkoopstylist. Mera is vrijblijvend bij mij op bezoek geweest en heeft een aantal hele goede tips gegeven welke ik ook zeker heb toegepast. Eerlijk gezegd twijfelde ik of het de moeite waard was om ook de inrichting door Mera een frisse update te geven….wegen de kosten op tegen de baten.
 
Achteraf ben ik heel blijf dat ik gekozen heb om Mera mijn interieur op te laten frissen want de reactie van de bezoekers waren enorm positief en ik ben er ook wel van overtuigd dat het de verkoop van mijn appartement in positieve zin heeft beïnvloed. Ik heb de kosten van Mera dubbel en dwars terugverdiend. Het is een keuze die ieder voor zich moet maken maar ik kan Mera zeker aanbevelen – ze is flexibel, professioneel en heel goed in wat ze doet.

Benno