Benieuwd naar ...

· Interieuradvies op maat?
· Verkoopstyling voor o.a. Funda?
· Mogelijkheden meubelverhuur?
· Of ... zakelijk interieuradvies?

Stel je interieurvraag via whatsapp
door op 't linkje hieronder te klikken.

Totaal Verkoopstyling

Maak een goede eerste indruk!

Denk je erover om je huis te gaan verkopen of staat je huis al TE KOOP? Kun je zelf nog objectief naar je interieur kijken? Vaak is dat lastig en is professionele hulp daarbij zeer handig. Bij Totaal Verkoopstyling maak ik zoveel mogelijk gebruik maak van jouw eigen meubels en accessoires aangevuld met het eyeMhome accessoires pakket. Door de juiste accessoires voeg ik ‘sfeer’ toe en dat is vaak een vergeten, maar HEEL belangrijk, punt. Precies dát wat potentiële kopers nodig hebben om je huis als hún toekomstig ‘thuis’ te kunnen zien. Door je woning verkoop klaar te (laten) stylen, kun je ervoor zorgen dat die eerste indruk op FUNDA blijft hangen!
eyeMhome verkoopstyling Amsterdam | foto van interieurstyling voor het pakket: Totaal Verkoopstyling
eyeMhome verkoopstyling Amsterdam | foto van interieurstyling voor het pakket: Totaal Verkoopstyling

Stappenplan

eyemhome - verkoopstyling en interieuradvies Amsterdam - Intakegesprek

1. Intakegesprek

Ik kom bij je langs voor een intakegesprek om de woning te bekijken door de ogen van een potentiële koper. Ik maak hierbij foto’s van de ruimte(s). Dan geef ik meteen aan welke eigen meubels je kunt (her)gebruiken. Ook inventariseer ik welke nieuwe accessoires je huis nog kan gebruiken om hem helemaal ‘af’ te stylen. Samen kijken we hoe en waar we het verschil kunnen maken. Ik geef aan wat je op de dag van restyling kunt verwachten en we overleggen wat je mogelijk zelf al kunt doen.
eyemhome - verkoopstyling en interieuradvies Amsterdam - Mondeling advies

2. Mondeling advies

Bij een Totaal Verkoopstyling kom ik bij je thuis om je woning te bekijken. Ik bekijk hem door de ogen van een potentiële koper. Tijdens het mondeling advies geef ik meteen aan welke eigen meubels en accessoires je kunt (her)gebruiken. Samen kijken we hoe en waar we het verschil kunnen maken. Ik geef aan wat je op de dag van restyling kunt verwachten en we overleggen wat je mogelijk zelf al kunt doen.
eyemhome - verkoopstyling en interieuradvies Amsterdam - Verbeterpunten

3. Verbeterpunten

Na het mondeling advies krijg je een verslag met veranderingen die je woning beter verkoopbaar maken. Als er nog klus-, schoonmaak- en/of schilderwerk uitgevoerd moet worden, kun je het zelf doen of het mij laten regelen (tegen uurtarief, zie Voorwaarden). Ik beschik over een uitgebreid netwerk van vakmensen, waardoor ik, indien gewenst, eventueel noodzakelijke klusjes als schoonmaak-, schilder- of herstelwerkzaamheden uit handen kan nemen. Zodra de werkzaamheden zijn uitgevoerd, plannen we een datum waarop ik de woning helemaal ga klaarmaken voor de verkoop.
eyemhome - verkoopstyling en interieuradvies Amsterdam - Restyling

4. Restyling (incl. accessoires)

Dan is de dag dat ik bij je thuiskom om je woning te restylen.
Hiervoor gebruik ik jouw meubels en accessoires aangevuld met het eyeMhome accessoirespakket, dat ik speciaal voor jou heb samengesteld.

De accessoires worden ingezet tijdens het fotograferen en de bezichtigingen en zullen tussentijds achterblijven in de woning.
eyemhome - verkoopstyling en interieuradvies Amsterdam - Lijst tips

5. Lijst tips voor bezichtiging

Als ik klaar ben met de complete restyling laat ik een lijst achter met adviezen en tips voor de bezichtigingen. Op de goede verkoop!
eyemhome - verkoopstyling en interieuradvies Amsterdam - Verkocht

6. Ophalen na verkoop

Wanneer de woning definitief is verkocht plannen we in overleg een datum in dat het eyeMhome accessoirespakket weer bij je opgehaald wordt.

Extra diensten: Vastgoedpresentatie en fotostyling

eyemhome - verkoopstyling en interieuradvies Amsterdam - vastgoedpresentatie en fotostyling
Vastgoedpresentatie
Ik werk samen met een aantal professionele fotografen. Na de styling worden er, indien gewenst, direct professionele foto’s gemaakt. Tevens kunnen zij de inmeting (conform NEN 2580) en de juiste plattegronden (2D en 3D) verzorgen. Ook kun je een woningvideo laten maken waarbij je potentiële kopers al een kijkje geeft in jouw woning.

Fotostyling
De aanpak is bij elke opdracht weer anders. Het maken van mooi beeld is sowieso altijd het resultaat van goed teamwork. Ik kan tijdens de fotoshoot de fotostyling verzorgen om zo de laatste puntjes op de i te zetten.
Geen tijd?
Heb je geen tijd om de klus, schoonmaak en/of schilderwerk te coördineren, geen probleem. Ik kan dit allemaal voor je regelen!

Genoemde bedragen zijn exclusief 21% btw. Eventuele parkeerkosten worden doorberekend.
Elk advies is gebaseerd op een woning tot 75m2 welke goed begaanbaar is.
Indien het een grotere ruimte betreft, wordt er een uurtarief van €75,- berekend.

Reiskosten bedragen € 0,29 per km.
Buiten de ring van Amsterdam wordt € 40,00 per uur reisvergoeding in rekening gebracht.


Op alle overeenkomsten zijn de algemene voorwaarden van toepassing.
Download hier de algemene voorwaarden in pdf.