Werkwijze Basis Verkoopstyling | eye M home
586
page-template-default,page,page-id-586,page-child,parent-pageid-287,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.2,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Werkwijze Basis Verkoopstyling

Basis Verkoopstyling

 

Maak je huis ‘verkoopklaar’ met advies van eyeMhome en samen restylen we hem tot een tophuis!

 

Wat krijg je bij Basis Verkoopstyling?

 

  • Intakegesprek
  • Mondeling advies
  • 1 dag/dagdeel restylen van de woning
  • Lijst tips voor bezichtiging

 

Basis Verkoopstyling bedraagt € 395,-.
(zie voorwaarden)

eyeMhome basis verkoopstyling
Intakegesprek

Ik kom bij je langs voor een intakegesprek om de woning te bekijken door de ogen van een potentiële koper. Ik maak hierbij foto’s van de ruimte(s). Dan geef ik meteen aan welke eigen meubels je kunt (her)gebruiken.

Verbeterpunten

Na het intakegesprek krijg je een verslag met veranderingen die je woning beter verkoopbaar maken. Als er nog klus- en/of schilderwerk uitgevoerd moet worden, kun je het zelf doen of het mij laten regelen (tegen uurtarief, zie Voorwaarden). Zodra de werkzaamheden zijn uitgevoerd, plannen we een datum waarop we de woning gaan klaarmaken voor de verkoop.

Restyling

Dan is de dag daar dat ik bij je thuiskom om samen met jou de woning te restylen. Hiervoor gebruiken we je eigen meubels en accessoires.
Als we klaar zijn met de restyling laat ik een lijst achter met adviezen en tips voor de bezichtigingen. Op de goede verkoop!