Werkwijze Meubelverhuur | eye M home
590
page-template-default,page,page-id-590,page-child,parent-pageid-287,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.2,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Werkwijze Meubelverhuur

Meubelverhuur?

 

Ja, want een leegstaande woning lijkt vaak kleiner. En het is voor de potentiële koper dan ook moeilijker om voor te stellen wat de mogelijkheden zijn van de woning. Bovendien weet ik uit ervaring dat gemeubileerde woningen sneller verkopen.

Dus als je investeert in Meubelverhuur – waarbij ook je huis wordt gestyled – verhoog je de waarde van het huis en verkoop je hem sneller. Zo verdien je de investering dubbel en dwars terug.

Wat krijg je bij Meubelverhuur?

 

  • Intakegesprek
  • Mondeling advies
  • 1 dagdeel inrichten en restylen woning
  • Ruimtes voorzien van meubelen & accessoires
  • Combinatie vaste en kartonnen meubels
  • Leeghalen na verkoop

 

Meubelverhuur kost de eerste 3 maanden € 1595,-.
Daarna betaal je (tot een jaar) € 165,- per maand.
Huur is per maand opzegbaar.
(zie voorwaarden)

Verkoopstyling eyeMhome
Intakegesprek

Ik kom bij je langs voor een intakegesprek en om de woning te bekijken. Dan maak ik meteen foto’s van de ruimte ter voorbereiding.

Verbeterpunten

Na het intakegesprek krijg je een verslag met veranderingen die je woning beter verkoopbaar maken. Als er nog klus- en/of schilderwerk uitgevoerd moet worden, kun je het zelf doen of het mij laten regelen (tegen uurtarief, zie Voorwaarden). Zodra de werkzaamheden zijn uitgevoerd, plannen we een datum waarop ik de woning sfeervol zal meubileren.

Inrichting & styling

Op de dag van inrichting hoef je niet aanwezig te zijn; ik doe het allemaal voor je. Ik voorzie de woning van meubilair, verlichtingsarmaturen én accessoires. De meubels zijn een combinatie van kartonnen en vaste meubels. Hierdoor kan ik de kosten laag houden.