Werkwijze Mondeling Advies | eye M home
582
page-template-default,page,page-id-582,page-child,parent-pageid-287,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.2,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Werkwijze Mondeling Advies

Mondeling Advies

 

eyeMhome geeft je advies om je huis met je eigen meubels en accessoires te restylen en ‘verkoopklaar’ te maken.

 

Wat krijg je bij Mondeling Advies?

 

  • Advies aanpassingen
  • Restyling Advies
  • Lijst tips voor bezichtiging

 

Mondeling Advies kost € 109,-
(zie voorwaarden)

Mondeling Verkoopstyling
Advies bij je thuis

Bij een Mondeling advies kom ik bij je thuis om je woning te bekijken. Ik bekijk hem door de ogen van een potentiële koper. Tijdens mijn bezoek van 1 à 1,5 uur geef ik meteen aan welke klus- en/of schilderwerkzaamheden nodig zijn om het huis beter verkoopbaar te maken.
Bovendien geef ik tips en adviezen hoe je je woning kunt restylen met je huidige meubels en accessoires. Tenslotte laat ik een lijst achter met adviezen en tips voor een goede bezichtiging.

Zelf aan de slag

Als de geadviseerde klus- en schilderwerkzaamheden zijn uitgevoerd kun je met mijn tips en adviezen zelf aan de slag gaan. Je zult zien dat jouw huis na alle aanpassingen al behoorlijk kan veranderen! Met een snellere verkoop van de woning als eindresultaat.

 

Of je kunt ervoor kiezen je woning door eyeMhome te laten restylen, kijk op Basis verkoopstyling, Totaal Verkoopstyling en/of Meubelverhuur.