Werkwijze Totaal Verkoopstyling | eye M home
588
page-template-default,page,page-id-588,page-child,parent-pageid-287,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.2,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Werkwijze Totaal Verkoopstyling

Maak een goede eerste indruk!

 

Maak een goede eerste indruk met je huis, dankzij verkoop- en stylingadvies van eyeMhome.
Met uniek accessoirespakket voor de finishing touch!

 

Wat krijg je bij Totaal Verkoopstyling?

 

  • Intakegesprek
  • Mondeling advies
  • 1 dagdeel inrichten en restylen woning
  • Lijst tips voor bezichtiging
  • Op maat samengesteld accessoirespakket t.w.v. € 275,-

 

Totaal Verkoopstyling bedraagt € 895,-.
(zie voorwaarden)

Verkoopstyling eyeMhome
Intakegesprek

Ik kom bij je langs voor een intakegesprek om de woning te bekijken door de ogen van een potentiële koper. Ik maak hierbij foto’s van de ruimte(s). Dan geef ik meteen aan welke eigen meubels je kunt (her)gebruiken. Ook inventariseer ik welke nieuwe accessoires je huis nog kan gebruiken om hem helemaal ‘af’ te stylen.

Verbeterpunten

Na het intakegesprek krijg je een verslag met veranderingen die je woning beter verkoopbaar maken. Als er nog klus- en/of schilderwerk uitgevoerd moet worden, kun je het zelf doen of het mij laten regelen (tegen uurtarief, zie Voorwaarden). Zodra de werkzaamheden zijn uitgevoerd, plannen we een datum waarop ik de woning helemaal ga klaarmaken voor de verkoop.

Restyling met accessoirespakket

Dan is de dag daar dat ik bij je thuiskom om je woning te restylen. Hiervoor gebruik ik jouw meubels en accessoires, maar ook een accessoirespakket, dat ik speciaal voor jou heb samengesteld. Deze accessoires mag je houden voor je nieuwe huis!
Als ik klaar ben met de complete restyling laat ik een lijst achter met adviezen en tips voor de bezichtigingen. Op de goede verkoop!