eyemhome | interieuradvies en verkoopstyling Amsterdam
eyemhome | interieuradvies en verkoopstyling Amsterdam
[:swvar:icon:4:]

          

  advies inrichting huis

  Ontdek advies voor de inrichting van jouw huis met eyemhome – Mera Arendse

  Welkom bij eyemhome! Ben ben je op zoek naar hulp bij interieurinrichting of specifiek woonkamer advies?Leuk dat je een kijkje neemt op mijn website. eyemhome biedt creatieve en praktische ondersteuning bij woninginrichting. Of het nu gaat om hulp bij het inrichten van je woonkamer of om professioneel advies voor de inrichting van je huis, wij staan voor je klaar. 

  Heb je hulp bij interieur nodig, of specifieke interieuradvies voor je woonkamer? Laat ons je helpen met de nieuwe inrichting van je woonkamer, zodat je kunt genieten van een ruimte die volledig afgestemd is op jouw levensstijl. Van een volledige kamer laten inrichten tot advies over de indeling van je woonkamer, eyemhome is jouw partner in huis inrichten hulp.

   

  Wat kunnen we voor jouw interieur doen?

   

  Waarom eyemhome?

  • Persoonlijke touch: Iedere ruimte is uniek. We luisteren naar je wensen en creëren iets dat echt bij je past.
  • Expertise en creativiteit: Onze jarenlange ervaring combineren we met een grote dosis creativiteit om jou het beste te bieden.
  • Flexibele service: Waar je ook woont, we komen naar je toe met frisse ideeën en professioneel advies.

   

  Jouw interieur is onze passie! Ben je klaar om je huis te transformeren? Neem contact met ons op zodat we samen iets moois kunnen creëren.

  mijn naam is Mera Arendse

   

  Interieurs ontwerpen en huizen inrichten en stylen vind ik het leukste wat er is. Ik ben in mijn leven al meerdere keren verhuisd en ik vond het altijd geweldig om die huizen te verbouwen, in te richten en te stylen. Telkens als we een huis verkochten, bleek dat de verkopers erg enthousiast waren over de indeling, de inrichting en het kleurgebruik. Daarom besloot ik van mijn passie mijn beroep te maken. Inmiddels werk ik ruim 12 jaar als vastgoestylist en 8 jaar als interieurontwerper. Nog steeds kan ik me geen mooiere baan wensen.

  instagram

  Samenwerken?