eyemhome | interieuradvies en verkoopstyling Amsterdam
eyemhome | interieuradvies en verkoopstyling Amsterdam
[:swvar:icon:4:]
  Ontwerp-zonder-titel-11

  INTERIEURADVIES MUIDEN

  “Wij zijn ontzettend tevreden over de samenwerking met Mera bij t inrichten van ons nieuwe huis! Mera is een zeer professionele interieurontwerper. Ze luistert heel goed naar de wensen van haar klanten en weet die te vertalen in concrete adviezen en voorstellen waar je blij van wordt! Ze heeft veel kennis van (allerlei) interieur-gerelateerde zaken. Ze is erg sterk in het vinden van creatieve oplossingen. Ze geeft waardevolle suggesties en…. neemt je heel veel werk uit handen, dat vonden wij heel fijn. Mera zorgt ervoor dat t in orde komt, zo hebben wij ervaren. 

  We zijn heel blij met het eindresultaat en met het proces. Mera is betrouwbaar, energiek, verantwoordelijk, gaat voor het beste en doet dat met veel plezier. Terugkijkend kunnen we stellen dat onze verwachtingen meer dan waargemaakt zijn!"

  Petra van Dalsen en Ron Balm

  INTERIEURADVIES BLOEMENDAAL

  "Via vrienden - voor wie Mera een interieuradvies had gemaakt, waar wij enorm enthousiast over waren - kwamen we bij Mera terecht. Mera heeft ons heel goed en vakkundig geholpen bij de verbouwing en het opnieuw inrichten van ons huis (van onder tot boven). Haar interieuradvies was heel goed afgestemd op de wensen die wij aangaven en ze kwam met supergave ideeën en heeft ons echt geholpen om verder te kijken, en te zien wat er allemaal mogelijk is. Hierdoor durfden we voor de 'gewaagde' opties te gaan, die fantastisch uitpakten in de praktijk. 

  Mera's advies bestond ook voor een deel uit maatwerk en dit maakte dat we de ruimtes in ons huis heel goed konden benutten en echt op onze wensen konden afstemmen en inrichten. De interieurbouwers waarmee Mera werkt hebben fantastisch werk geleverd. Het huis is hierdoor ontzettend sfeervol geworden en is heel efficiënt ingericht.  

  Tijdens de verbouwing vonden we het belangrijk om vooral geen gedoe te hebben en dat is heel goed gelukt door met een aannemer te werken waar Mera vaak mee werkt, met daar omheen een team van vakmensen, ook aangeraden door Mera. Vaklui, die met je meedenken en met oplossingen komen als er iets anders gaat dan voorzien. Ze kenden elkaar goed en werkten daardoor heel goed samen. Dat gaf heel veel rust en ontzorgde. 

  Mera zorgde er verder voor dat de puntjes op de i werden gezet in de voorbereidende fase, en dat maakt een enorm verschil. Juist die details zijn zo belangrijk en de verbouwing zelf liep hierdoor behoorlijk soepel. Ook tijdens de realisatie was Mera er op elk moment voor vragen. 

  Al met al zijn we heel erg blij in ons nieuw ingerichte huis en voelen we ons hier meer thuis dan ooit!

  Marije Hallie en Joost Kramer - Bloemendaal"

  INTERIEURADVIES MIDDENBEEMSTER

  "Wij zijn ontzettend blij met het proces en resultaat! 

  Mera heeft ons geholpen van A tot Z. Van ons moodboard heeft Mera een prachtig 3D ontwerp gemaakt. Mera Luistert goed naar onze wensen en weet deze om te zetten in een prachtig ontwerp. Ze komt met praktische suggesties waar we zelf niet aan gedacht hebben. Ze werkt met veel passie en dat is erg fijn om mee te werken. 

  Verder werkt Mera samen met een vast team bestaande uit een aannemer, loodgieter en elektricien. Zij zijn stuk voor stuk erg behulpzaam en meedenkend tijdens het proces. Ook heeft Mera veel contacten van leveranciers en neemt veel werk uit handen.

   Nico Lucas en Kimberley Daalmeyer"

  INTERIEURADVIES MONNICKENDAM

  "Zoals dat wel vaker gaat met stellen kwamen we er samen niet uit hoe onze benedenverdieping opnieuw in te delen en te restylen. Via een collega de tip gekregen om Mera advies te vragen. Daar hebben we geen spijt van gehad. Mera kwam met goede ideeën waar we ons beiden in konden vinden. Leuk om alles vorm te zien krijgen door middel van 3D tekeningen en zelfs een video hoe een en ander er uit zou komen te zien. Super handig ook de shoppinglist die we kregen, met links naar meubels en accessoires in verschillende prijsklassen. Mera is een aanrader!"

  Jooske en Louis van Erp

  INTERIEURADVIES AMSTERDAM

  "Ons nieuwe woning is prachtig geworden dankzij het advies van Mera. Heel blij met het lichtplan en de prachtige lampen. Met een expert als Mera durf je ook net wat meer uit je comfort zone te stappen, zoals met het nemen van een heel gaaf behang. Het behang hadden we zelf niet snel durven kiezen. Het huis is dankzij haar advies één geheel, heel warm/knus én uniek."

  Romy Schagen en Jesse Goedel

  instagram

  Samenwerken?