eyemhome | interieuradvies en verkoopstyling Amsterdam
eyemhome | interieuradvies en verkoopstyling Amsterdam
[:swvar:icon:4:]
  Ontwerp-zonder-titel-11
  "Mera heeft voor mij de verkoopstyling van 3 appartementen gedaan. Met haar oog voor detail en de kwaliteitsmeubelen/accessoires creëerde ze 3 warme, moderne, stijlvolle woningen die de mogelijkheden van de appartementen goed zichtbaar maakten. Zowel op de foto’s als bij de bezichtigingen. De belangstelling was enorm en zonder uitzondering waren de kijkers superenthousiast over de inrichting. Net als de makelaar. De styling heeft ongetwijfeld bijgedragen aan de snelle verkoop boven de koopprijs. Mera is heel fijn om mee samen te werken: professioneel, persoonlijk, snel, flexibel, open en eerlijk in communicatie. Ik zou zeggen: altijd doen!"
   
  Erna

  "Zeer tevreden over de service van Mera! Ons appartement had al eerder leeg in de verkoop gestaan maar dit leverde geen resultaat op. Daarom het appartement laten stylen en inrichten door Mera voor de verkoop. Gelijk veel bezichtigingen en binnen 2 weken verkocht. Wij hebben de samenwerking met Mera als zeer prettig ervaren. Snel, flexibel, ze denkt met je mee. Wij hebben er geen werk aan gehad."

  Patricia

  "Wij zijn heel erg tevreden over het werk van Mera. Zij heeft ons geholpen met het stylen van ons huis dat wij op Funda te koop wilden zetten. Omdat we al verhuisd waren, was het huis leeg, en nadat Mera het had gestyled zag ik pas de potentie van het huis weer. Ze heeft de ruimtes erg slim ingedeeld en objecten op de juiste manier gebruikt en geplaatst. Ze ziet precies waar je de ruimte moet vullen en waar niet. Aan haar werk kun je zien dat ze ervaring en visie heeft. Daarnaast schakelt ze snel, en is de communicatie heel open en makkelijk. Ik denk ook zeker dat haar styling heeft bijgedragen aan goede biedingen. Als wij nogmaals hulp nodig zouden hebben bij ons interieur zal ik zeker weer contact met haar opnemen. Dank je wel Mera!"

  Sara

  "Je huis verkopen is spannend. Er moet van alles worden geregeld en gedaan, voordat je écht die eerste kijkers over de vloer hebt. Op een donderdagmiddag kwam Mera langs om ons te voorzien van tips voor zowel de foto's als de kijkdagen. 

  Alhoewel we het een heel goed idee vonden om Mera een blik op ons interieur te laten werpen, vonden we het ook erg spannend. Iemand die je niet kent, komt je allerlei advies geven over het huis waarin je je zo veilig voelt. Gelukkig verstaat Mera de kunst om op een warme, persoonlijke manier met je door je huis te lopen en zeer waardevolle tips te geven.

  Ze vertrok, en wij hadden kantjes volgeschreven met allerlei tips waarmee we aan de slag konden. We hebben volledig op Mera vertrouwd. En na diverse aanpassingen te hebben gemaakt, zagen wij wat Mera al zag bij binnenkomst in ons huis. De foto's zijn mooi geworden, de verkoop was geslaagd. Bedankt, Mera!"

  Helena

  "Mera heeft oog voor detail en is in de omgang plezierig, mede door haar toegankelijkheid, is flexibel en denkt in oplossingen. Klantvriendelijk en servicegericht! Doel word met succes behaald!"

   Chamilla

  "Wonderbaarlijk, wat een styling met je huis kan doen! Binnen een paar uur had Mera ons drukke, kleurrijke, chaotische appartement omgetoverd tot een mooie, stijlvolle woning – rustig en neutraal, ruim en toch gezellig. Een eerste gesprek gaf ons een goed beeld van wat we zelf allemaal konden doen; Mera’s kussens, tafeltjes, en andere accessoires zorgden voor de rest. De foto’s waren prachtig. Ons huis werd aantrekkelijk voor een grotere groep kopers en uiteindelijk hebben we het flink boven de vraagprijs kunnen verkopen. Veel dank, Mera!"

  David

  "Mera heeft ons goede adviezen gegeven voor het opknappen van ons "studentenhuis".  Mera heeft advies gegeven hoe we de woning door middel van verven en de nodige aanpassingen konden omtoveren tot een mooie trendy gezinswoning. Zij heeft met de styling het plaatje compleet gemaakt. De makelaar kon haar ogen niet geloven toen ze de metamorfose van de woning zag, en dit alles mede door de adviezen en styling van Mera."

  Trudy & Jan

  "Voor de verkoop van ons appartement hebben we - tot onze volle tevredenheid - gebruik gemaakt van de diensten van eyemhome en Mera. Ze heeft ons echt ‘ontzorgd’! En niet alleen veel zaken gecoördineerd maar het appartement ook koop-aantrekkelijk aangekleed. De foto’s voor de verkoopbrochure zagen er derhalve top uit. En…. we hebben ons appartement snel en tegen een goede prijs verkocht. eyemhome is wat ons betreft dus een absolute aanrader en levert echt meerwaarde op! Mera is geweldig om mee te werken!"

  Gabri

  "Ze weet echt wat ze doet en ze is zeer persoonlijk, efficiënt en servicegericht. Het advies dat Mera heeft gegeven en het interieur dat ze heeft geleverd hebben ons huis veel aantrekkelijker gemaakt voor potentiële kopers. We zijn er super blij mee!"

  Catherine

   

  instagram

  Samenwerken?