eyemhome | interieuradvies en verkoopstyling Amsterdam
eyemhome | interieuradvies en verkoopstyling Amsterdam
[:swvar:icon:4:]

  interieuradvies large

  Je hebt behoefte aan een stijlvol interieur waarin je je écht thuis voelt. Je hebt al wat ideeën, maar vindt het lastig om die te combineren tot een samenhangend geheel. Ook weet je niet goed wat je allemaal kunt doen met de verschillende ruimtes.

  Kun je wel wat hulp gebruiken bij de indeling van de ruimtes, het ontwerp en de styling? Of wil je juist volledig ontzorgd worden? Ik help je graag. Of het nou gaat om een woonhuis of een bedrijfsruimte.

  Tip: schakel me in zodra je met jouw (nieuwbouw)project begint. Dan kan ik je ondersteunen bij alle belangrijke keuzes die je moet maken tijdens het (ver)bouw-, ontwerp- en stylingproces. Bijvoorbeeld over het indelen van ruimtes en het kiezen van kleuren, materialen en accessoires. Samen werken we toe naar een fantastisch stijlvol resultaat!

  herken je dit?

  “Ik heb net een (nieuwbouw)woning gekocht en moet ineens allerlei keuzes maken voor mijn interieur. Er zijn zo veel mogelijkheden dat ik door de bomen het bos niet meer zie.”
  “Ik wil graag mijn interieur een make-over geven, maar heb hier door mijn drukke baan geen tijd voor.”
  “Wij hebben een gezin met jonge kinderen. Daardoor hebben we niet voldoende tijd en focus om aan de slag te gaan met het interieur van ons nieuwe huis.”
  “Ik weet heel goed wat ik mooi vind, maar ik weet niet hoe ik dit kan vertalen naar mijn eigen (nieuwbouw)woning.”
  “We laten geen interieurontwerp maken, want we hebben geen betrouwbare aannemer die het plan kan uitvoeren.”

  Dan wordt het tijd voor eyemhome. Als interieurontwerper denk ik graag met je mee. Heb je alleen een zetje in de goede richting nodig? Of wil je liever helemaal ontzorgd worden? Het team van eyemhome staat voor je klaar. Desgewenst nemen we het ontwerp en de realisatie van jouw interieur volledig van je over.

  werkwijze

  INTAKEGESPREK

  Tijdens het intakegesprek bij jou thuis bespreken we je woonwensen en verwachtingen:

  Om welke ruimtes gaat het?
  Welke stijl spreekt je aan?
  Wat is je budget?
  MOODBOARD EN INDELINGEN

  Op basis van jouw woonwensen maak ik een moodboard. Dit laat de sfeer van jouw toekomstige interieur zien, inclusief samples van kleuren en materialen. Ook laat ik je diverse 2D- en 3D-plattegronden met interieurindelingen zien. Zo krijg je inzicht in de mogelijkheden. Vervolgens maak jij zelf een keuze. Daarnaast bespreken we het eventuele maatwerk.

  TUSSENOVERLEG

  Tijdens ons tussenoverleg bespreken we de 2D-plattegronden met indelingen, het moodboard en het eventuele maatwerk. Dit kan persoonlijk of online. Op basis van het tussenoverleg werk ik jouw interieuradvies verder uit.

  PRESENTATIE DEFINITIEF ONTWERP

  Tijdens de presentatie licht ik het definitieve ontwerp toe. Na afloop ontvang je een verslag, inclusief stalen van de materialen. Met deze informatie kun je zelf aan de slag. Maar heb je behoefte aan begeleiding? Dan sta ik voor je klaar.

  BEGELEIDING EN REALISATIE

  Na de presentatie van het definitieve ontwerp heb je een volledig uitgewerkt, uniek en gedetailleerd interieurontwerp in handen. Met dit plan kun je zelf jouw droominterieur realiseren.

  Heb je daar hulp bij nodig? Ik ondersteun je graag. 

  Als je kiest voor projectbegeleiding door eyemhome weet je zeker dat alles volgens plan wordt uitgevoerd. Bij bouw- en verbouwprojecten werk ik nauw samen met de aannemer en de installateurs. Daarnaast heb ik een netwerk van betrouwbare en professionele vakmensen: van stoffeerders en interieurbouwers tot behangers en schilders. Daardoor kun jij erop vertrouwen dat jouw project met de hoogst mogelijke kwaliteit wordt uitgevoerd.

  STYLING

  Als alles is gerealiseerd dan is het tijd voor de styling, oftewel: de finishing touch. 

  Natuurlijk kun je dit zelf doen. Maar laat je het liever over aan de specialist, dan zet ik graag voor jou de puntjes op de i. 

  Als je kiest voor eyemhome, dan kies je voor:

  een uniek en tijdloos ontwerp dat écht past bij jou en je behoeftes
  een vast aanspreekpunt tijdens het gehele project
  een vast bouwteam dat vanaf de conceptfase betrokken is bij het proces
  een groot netwerk van professionele leveranciers en uitvoerende partijen, zoals schilders, behangers, timmermannen etc.
  een duidelijk interieurplan, waardoor je nooit meer miskopen of concessies hoeft te doen
  al tijdens de presentatie van het interieurontwerp ontvang je een offerte
  interessante kortingen op meubilair, verlichting en styling-items, die ik jou kan aanbieden via mijn netwerk
  een shoppinglist met prijzen van de benodigde diensten en styling-items

  instagram

  Samenwerken?