eyemhome | interieuradvies en verkoopstyling Amsterdam
eyemhome | interieuradvies en verkoopstyling Amsterdam
[:swvar:icon:4:]

  Mijn naam is Mera Arendse. Interieurs ontwerpen en huizen inrichten en stylen vind ik het leukste wat er is. Ik ben in mijn leven meerdere keren verhuisd en ik vond het altijd geweldig om die huizen te verbouwen, in te richten en te stylen. Telkens als we een huis verkochten, bleek dat de kopers erg enthousiast waren over de indeling, de inrichting en het kleurgebruik. Daarom besloot ik van mijn passie mijn beroep te maken.

  Inmiddels werk ik ruim 12 jaar als vastgoedstylist en 8 jaar als interieurontwerper. Nog steeds kan ik me geen mooiere baan wensen.

  Trends

  Ik verdiep me graag in de laatste trends op het gebied van interieur en materiaalgebruik. Ik ga regelmatig naar vakbeurzen. Dat vind ik leerzaam én belangrijk. 

  Inspiratie

  Inspiratie voor interieurideeën haal ik uit de natuur, kunst, muziek, fotografie, beurzen, vakbladen en de persoonlijke verhalen van klanten. Ook tijdens vakanties en stedentrips staan mijn zintuigen altijd op scherp.

  Kennis

  In 2010 heb ik de opleiding Verkoopstylist gevolgd bij het Landelijk Netwerk Verkoopstylisten (LNV). Daarna heb ik de Vakopleiding Binnenhuisontwerper en Lichtadviseur bij de Nederlandse Interieur Academie (NIA) succesvol afgerond. Omdat je als interieurontwerper nooit uitgeleerd raakt, volg ik jaarlijks professionele workshops en cursussen. Zo blijf ik op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op mijn vakgebied.

  Samenwerken met de klant

  Goed contact met mijn klanten vind ik ontzettend belangrijk. Hun wensen en behoeften vormen voor mij de basis voor een goed interieurontwerp. Het mooiste resultaat bereik je samen.

  Wat klanten van mij vinden 

  Ik heb de afgelopen jaren al heel veel huizen mogen inrichten. Klanten omschrijven mij als:

  meedenkend
  oplossingsgericht
  enthousiast
  eerlijk
  ietwat perfectionistisch

  Iets waar ik me helemaal in herken. Al deze eigenschappen helpen mij om jouw droominterieur te creëren.

  instagram

  Samenwerken?