eyemhome | interieuradvies en verkoopstyling Amsterdam
eyemhome | interieuradvies en verkoopstyling Amsterdam
[:swvar:icon:4:]
  Ontwerp-zonder-titel-11

  "Mijn man en ik hebben Mera ontmoet tijdens de VT Wonen & Designbeurs waar zij advies gaf. Ondanks dat dit een relatief korte ontmoeting was, klikte het tussen ons en besloten we met elkaar verder te gaan voor een uitgebreider advies. Mera heeft de tijd genomen om te luisteren naar onze wensen en dacht goed met ons mee waardoor zij adviezen heeft gegeven die echt voor een meerwaarde en een “meer gevoel” in onze huiskamer hebben gezorgd. 

  Ze communiceert op een prettige, warme manier waarbij alle facetten die belangrijk zijn voor een goede inrichting worden benoemd zoals bv. een lichtplan waardoor uiteindelijk een prachtig eindresultaat is ontstaan. Ze geeft alle ruimte om zelf keuzes te maken maar schroomt niet om haar eigen visie op een positieve, niet dwingende manier aan te geven waardoor wij tot de beste beslissingen zijn gekomen. Mera is heel flexibel, geeft snel antwoord op alle vragen, is heel toegankelijk wat heeft geleid tot een hele fijne samenwerking. 

  Inmiddels is onze huiskamer helemaal klaar en genieten wij er enorm van, we krijgen veel complimenten over het totaalplaatje en eenheid van onze huiskamer en deze complimenten geven wij graag aan Mera door !"

  Cees en Vera

  "We hebben Mera gevraagd om ons te helpen met de indeling en het lichtplan voor ons nieuwe huis. Ze maakte het proces heel gemakkelijk en we zijn erg blij met het resultaat! Ze is erg creatief, zit boordevol ideeën, geeft hele goede adviezen en wat we echt waarderen is dat Mera meer levert dan we hadden verwacht!"

  Vanesa

  "Mera heeft ons vorig jaar goed geholpen met de styling van ons huis voor de verkoop. Wij waren heel tevreden en hebben haar daarom gevraagd ook mee te denken over de muurkleuren, gordijnen en behang voor onze nieuwe woning. Wij zijn heel blij met het resultaat en wonen sinds kort in een prachtig gestyled huis waar de ruimtes met behulp van haar adviezen met elkaar verbonden zijn en een warme uitstraling hebben. Van het bezoek krijgen we daar ook veel complimenten over! Dank Mera :-)."

  Birgit

  "Mera van eyemhome heeft ons al diverse keren zeer professioneel geholpen. Eerst met interieuradvies. We konden eigenlijk alle voorstellen blind goedkeuren, want er was tot in detail nagedacht over de keuzes die ze ons voorstelde. We hebben dan ook jarenlang plezier gehad van de kleuren, de meubels en allerhande praktische tips die zij had voorgesteld. En later heeft ze ook als verkoopstylist ongelooflijk goed advies gegeven en ons ook toen weer veel werk uit handen genomen. Kortom, wij raden Mera van harte aan! Ze heeft een aanstekelijke passie voor haar vak en ze communiceert ook nog eens zeer helder."

  Inge

  "Mera heeft een interieuradvies small gegeven in mijn nieuwe woning. In 2 uur heeft ze me meer dan 20 zeer bruikbare en effectieve tips gegeven, waar ik ontzettend blij mee ben. Mijn woning ziet er veel mooier uit door haar tips. Haar advies is 100% de moeite waard. Als je een groot bedrag uitgeeft om een huis te kopen, dan is dit in vergelijking een heel kleine investering met heel veel impact. 10/10!"

  David

  "We hebben Mera gevraagd om een lichtplan te maken voor ons nieuw te bouwen huis. Daarin had zij naast goede en inventieve ideeen ook een fijne manier van meedenken en mee schakelen. Ze was goed bereikbaar en flexibel. En door haar manier van presenteren hebben we wel echt een idee gekregen van het nog te vormen resultaat."

  Mans Melis

  "Mera heeft in een prettig gesprek heel goed geluisterd naar onze ideeën en wensen waardoor het ontwerp helemaal in de smaak viel, met originele adviezen die we zelf niet voor mogelijk hadden gehouden. Zo fungeert een plafondhoge kast als afscheiding tussen de eet- en woonkamer. De achterkant is geïntegreerd met de woonkamer wand en is tevens een knus en functioneel kinderbureau.

   Handig dat Mera ook adviezen gaf over het lichtplan voor de keuken in een verlaagde plafondbak als wel over een bekleding van de trappen. Met weer andere tips hielp Mera ons verder op weg om in onze besluiteloosheid de knoop door te hakken.  Het heeft goed uitgepakt en we zijn blij met het resultaat. Een aanrader!"

  Sharon & Ruben

  instagram

  Samenwerken?