eyemhome | interieuradvies en verkoopstyling Amsterdam
eyemhome | interieuradvies en verkoopstyling Amsterdam
[:swvar:icon:4:]

          

  interieuradvies haarlem

  Ontdek persoonlijk interieuradvies in Haarlem met eyemhome – Mera Arendse

  Welkom bij eyemhome! Woon je in de regio van Haarlem en ben je op zoek naar interieuradvies? Leuk dat je een kijkje neemt op mijn website. Als je net een nieuwbouwhuis hebt gekocht in Haarlem, of toe bent aan een verbouwing van je bestaande woning, kan interieuradvies in Haarlem goed van pas komen. Daarvoor ben je bij eyemhome aan het juiste adres. 

   

  Wat kunnen we voor jouw interieur doen in Haarlem?

   

  Waarom eyemhome?

  • Persoonlijke touch: Iedere ruimte is uniek. We luisteren naar je wensen en creëren iets dat echt bij je past.
  • Expertise en creativiteit: Onze jarenlange ervaring combineren we met een grote dosis creativiteit om jou het beste te bieden.
  • Flexibele service: Waar je ook bent in Haarlem, we komen naar je toe met frisse ideeën en professioneel advies.

   

  Jouw interieur is onze passie! Ben je klaar om je ruimte in Haarlem te transformeren? Neem contact met ons op zodat we samen iets moois kunnen creëren.

  mijn naam is Mera Arendse

   

  Interieurs ontwerpen en huizen inrichten en stylen vind ik het leukste wat er is. Ik ben in mijn leven al meerdere keren verhuisd en ik vond het altijd geweldig om die huizen te verbouwen, in te richten en te stylen. Telkens als we een huis verkochten, bleek dat de verkopers erg enthousiast waren over de indeling, de inrichting en het kleurgebruik. Daarom besloot ik van mijn passie mijn beroep te maken. Inmiddels werk ik ruim 12 jaar als vastgoestylist en 8 jaar als interieurontwerper. Nog steeds kan ik me geen mooiere baan wensen.

  instagram

  Samenwerken?