eyemhome | interieuradvies en verkoopstyling Amsterdam
eyemhome | interieuradvies en verkoopstyling Amsterdam
[:swvar:icon:4:]

          

  interieurontwerp amsterdam

  Ontdek persoonlijk interieurontwerp in Amsterdam met eyemhome – Mera Arendse

  Welkom bij eyemhome! Woon je in Amsterdam en ben je op zoek naar een interieurontwerp? Leuk dat je een kijkje neemt op mijn website. Als je net een nieuwbouwhuis hebt gekocht in Amsterdam, of toe bent aan een verbouwing van je bestaande woning, kan interieurontwerp van een interieurontwerper, interieurstylist of binnenhuisarchitect in Amsterdam goed van pas komen. Voor een interieurontwerp ben je bij eyemhome aan het juiste adres. 

   

  Wat kunnen we voor jouw interieur doen in Amsterdam?

   

  Waarom eyemhome?

  • Persoonlijke touch: Iedere ruimte is uniek. We luisteren naar je wensen en creëren iets dat echt bij je past.
  • Expertise en creativiteit: Onze jarenlange ervaring combineren we met een grote dosis creativiteit om jou het beste te bieden.
  • Flexibele service: Waar je ook bent in Amsterdam, we komen naar je toe met frisse ideeën en professioneel advies.

   

  Jouw interieur is onze passie! Ben je klaar om je ruimte in Amsterdam te transformeren? Neem contact met ons op zodat we samen iets moois kunnen creëren.

  mijn naam is Mera Arendse

   

  Interieurs ontwerpen en huizen inrichten en stylen vind ik het leukste wat er is. Ik ben in mijn leven al meerdere keren verhuisd en ik vond het altijd geweldig om die huizen te verbouwen, in te richten en te stylen. Telkens als we een huis verkochten, bleek dat de verkopers erg enthousiast waren over de indeling, de inrichting en het kleurgebruik. Daarom besloot ik van mijn passie mijn beroep te maken. Inmiddels werk ik ruim 12 jaar als vastgoestylist en 8 jaar als interieurontwerper. Nog steeds kan ik me geen mooiere baan wensen.

  instagram

  Samenwerken?