eyemhome | interieuradvies en verkoopstyling Amsterdam
eyemhome | interieuradvies en verkoopstyling Amsterdam
[:swvar:icon:4:]

          

  stylist inhuren voor je huis - eyemhome

  Ontdek interieurstylist Mera Arendse – eyemhome

  Welkom bij eyemhome! Ben je op zoek naar een interieurstylist? Leuk dat je een kijkje neemt op mijn website. Bij eyemhome geloven we dat een stijlvol interieur voor iedereen bereikbaar moet zijn. Of je nu overweegt een interieurstylist in te huren, benieuwd bent naar de kosten van een binnenhuis stylist, of gewoonweg advies wilt over de inrichting van je huis - wij bieden transparante oplossingen en duidelijke interieurstylist prijzen.

   

  Wat kunnen we voor jouw interieur doen?

  • Interieuradvies Small: Ideaal als je kleine aanpassingen wilt die een grote impact hebben. Onze goede interieurstylist biedt styling advies voor je huis tegen een betaalbare prijs. Wil je weten hoeveel een interieurstylist kost of wat een interieuradvies kost? Vraag een offerte aan voor duidelijke interieuradvies prijzen. Lees hier meer over interieuradvies small.
  • Interieuradvies Large: Voor een complete herinrichting en transformatie van je interieur. Maar hoe duur is een interieurstylist? Bij ons krijg je duidelijkheid over de kosten van een interieurontwerp om je huis te laten inrichten. Meer weten over interieuradvies large.

   

  Waarom eyemhome?

  • Toegankelijkheid: Van een goedkoop interieuradvies tot een luxe inrichting, onze stylist past zich aan jouw budget aan.
  • Expertise: Onze stylist inhuren betekent dat je profiteert van jarenlange ervaring in zowel interieuradvies als praktische realisatie.
  • Persoonlijke Benadering: Wij bieden advies interieurinrichting dat aansluit op jouw levensstijl en wensen.

   

  Jouw interieur is onze passie! Ben je klaar om je huis te transformeren? Neem contact met ons op zodat we samen iets moois kunnen creëren.

  mijn naam is Mera Arendse

   

  Interieurs ontwerpen en huizen inrichten en stylen vind ik het leukste wat er is. Ik ben in mijn leven al meerdere keren verhuisd en ik vond het altijd geweldig om die huizen te verbouwen, in te richten en te stylen. Telkens als we een huis verkochten, bleek dat de verkopers erg enthousiast waren over de indeling, de inrichting en het kleurgebruik. Daarom besloot ik van mijn passie mijn beroep te maken. Inmiddels werk ik ruim 12 jaar als vastgoestylist en 8 jaar als interieurontwerper. Nog steeds kan ik me geen mooiere baan wensen.

  instagram

  Samenwerken?