eyemhome | interieuradvies en verkoopstyling Amsterdam
eyemhome | interieuradvies en verkoopstyling Amsterdam
[:swvar:icon:4:]

  Interieuradvies Amsterdam-Zuid - in realisatie

  vraag

  Kun je ons helpen aan een interieurplan met meer opbergruimte, een werkplek en afscheiding tussen de keuken en eetkamer? 

  Dit jonge gezin was op zoek naar een interieurplan voor hun appartement in Amsterdam-Zuid. Een aantal jaren geleden is hier een aanbouw geplaatst en is het kookeiland naar het midden van de woning verplaatst. De wens was om veel opbergruimte, een plek voor de koffiemachine én wijnkoeler te krijgen. Ook was deze opdrachtgever op zoek naar een plek in huis waar je kunt werken én wilden zij graag een afscheiding tussen de keuken en eetkamer. 

  Om veel opbergruimte te creëren, hebben we heel veel maatwerk in het ontwerp toegepast. Ook is er door middel van maatwerk taatsdeuren een afscheiding gecreëerd tussen de keuken en eetkamer.

  De maatwerkkast in de eetkamer heeft een geïntegreerde werkplek, welke afgesloten kan worden. Ook de woonkamer heeft een creatieve oplossing gekregen, daar vind je een hoekopenhaard zodat je hier ook vanuit de keuken goed zicht op hebt. Multifunctioneel, want dit dient tevens als opbergruimte voor speelgoed en is ook een knus leeshoekje.

  Review volgt na realisatie

  instagram

  Samenwerken?