eyemhome | interieuradvies en verkoopstyling Amsterdam
eyemhome | interieuradvies en verkoopstyling Amsterdam
[:swvar:icon:4:]

  Interieuradvies Aalsmeer

  vraag

  Kun je ons een indelingsadvies geven voor de begane grond en zolderverdieping, en kun je daarnaast een ontwerp maken voor de keuken en badkamer?

  3D visuals

  Enkele jaren na het ontwerpen van een volledig interieur voor een nieuwbouwvilla, werden wij door dezelfde opdrachtgever opnieuw benaderd om een licht- en interieurontwerp te realiseren voor een gerenoveerde villa aan het water in Aalsmeer. Deze keer omvatte het project de begane grond, zolder en badkamer.

  Door de toegangsdeur van de hal te verplaatsen, creëerden we ruimte voor een elegante, L-vormige keuken en een functionele, uitschuifbare eettafel met zitbank. In de woonkamer integreerden we een kast op maat voor de tv en opbergruimte, gespoten in de kleur van de muur om op te gaan in het interieur. Een bronzen, glazen taatsdeur zorgt voor natuurlijk licht en een vloeiende overgang naar de hal, terwijl de designlijnen van de keuken doorlopen in deze deur voor visuele harmonie. Lichte kleuren en behang verrijken de wanden en plafonds voor een serene sfeer.

  De badkamer kenmerkt zich door rondingen in het op maat gemaakte meubel, Italiaanse wandtegels en de spiegel. Eyemhome heeft naast het ontwerp ook de realisatie begeleid, in samenwerking met aannemer en interieurbouwer, om een naadloze uitvoering te garanderen.

  Het zegt eigenlijk al genoeg dat ik voor een tweede keer Mera heb gevraagd om mij te adviseren m.b.t. mijn interieur. In mijn vorige woning betrof het alleen het inrichten van een  woonkamer, maar nu moest mijn hele huis in nieuwe frisse, passende jas gestoken worden. Ik wist gelijk dat ik  dit weer met Mera wilde doen. Mera is een warm persoon die oprecht geïnteresseerd is, heel toegankelijk en niet te vergeten kundig en ervaren. Ze luisterde, inventariseerde, begreep mijn wensen en creëerde  verschillende indelingen en opties. Indelingen en opties waar ik zelf nooit op zou zijn gekomen. En dan merk je hoe waardevol Mera is, omdat zij ze wél ziet en er dus meer mogelijk is dan je zelf dacht. Omdat Mera tot in de puntje alles visualiseerde en voorbereidde, kon ik niet wachten totdat het klaar was.  En hoewel ik tijdens het verbouwingsproces toch nog wat dingen veranderde  vanwege het budget, begreep Mera dat, dacht mee en zocht naar oplossingen. Het is uiteindelijk precies geworden zoals ik voor ogen had en Mera me heeft laten zien. De ‘nieuwe jas’ past als gegoten en is echt een knus thuis geworden. En ookal heb ik dit keer weer veel geleerd van Mera over styling en interieur, mócht ik ooit opnieuw verhuizen, dan vraag ik Mera weer!"

  Carine

  instagram

  Samenwerken?