eyemhome | interieuradvies en verkoopstyling Amsterdam
eyemhome | interieuradvies en verkoopstyling Amsterdam
[:swvar:icon:4:]

  Interieuradvies Amsterdam-Noord

  vraag

  Wij zijn op zoek naar een rustige basis. Kun je een praktische, functionele indeling voor onze watervilla maken samen met een kleuren (behang)- en lichtplan?

  Deze opdrachtgever met drie jonge kinderen heeft onlangs hun knusse stadswoning ingeruild voor een schitterende nieuwbouw watervilla in Amsterdam Noord. De indeling van de watervilla is bijzonder: met de entree en een ruime woonkeuken op de begane grond, terwijl de woonkamer op de eerste verdieping direct toegang biedt tot een royaal balkon. Voor de inrichting van dit unieke huis heeft het gezin eyemhome ingeschakeld voor een deskundig lichtplan en een stijlvol interieurontwerp. Daarnaast hebben we een doordacht kleur- en materialenplan ontwikkeld. 

  Onze op maat gemaakte oplossingen zorgen voor een optimale indeling van de eerste verdieping. Speciaal voor het grote loungevenster hebben we een multifunctionele zitvensterbank gecreëerd. Deze dient niet alleen als sfeervolle zithoek, maar ook als opbergruimte voor speelgoed. Ook is het een geïntegreerd bureau, handig voor thuiswerken! 

  Aangezien de keuken zich op een andere verdieping bevindt, hebben we een handige pantry met een marmeren werkblad slim in de kast verwerkt. Het leidingwerk is esthetisch verwerkt in een hoge kast in de zithoek, die naadloos overgaat in een zwevend TV-meubel van eikenfineer met een elegante ronding. Deze rondingen komen terug in zowel de bank als de op maat gemaakte bronzen stalen taatsdeur, wat zorgt voor eenheid.

  Voor de wanden en plafonds hebben we gekozen voor een rustige basiskleur, terwijl in de zithoek een donker stoffen behang dient als een stijlvolle eyecatcher. Dit wordt aangevuld met maatwerk eiken meubilair en een functionele gietvloer van woonbeton in een warme tint, die het geheel een huiselijke doch moderne uitstraling geeft.

  "Ons nieuwe woning is prachtig geworden dankzij het advies van Mera. Heel blij met het lichtplan en de prachtige lampen. Met een expert als Mera durf je ook net wat meer uit je comfort zone te stappen, zoals met het nemen van een heel gaaf behang. Het behang hadden we zelf niet snel durven kiezen. Het huis is dankzij haar advies één geheel, heel warm/knus én uniek."

  Romy Schagen en Jesse Goedel

  instagram

  Samenwerken?