eyemhome | interieuradvies en verkoopstyling Amsterdam
eyemhome | interieuradvies en verkoopstyling Amsterdam
[:swvar:icon:4:]

  Interieuradvies Bloemendaal

  vraag

  Hoe creëren we warmte in huis? Kun je ons helpen met een ontwerp en de realisatie daarvan?

  Deze opdrachtgever verhuisde van Amsterdam naar Bloemendaal, met één grote wens: warmte in huis. eye·m·home mocht aan de slag met een interieurontwerp en de realisatie daarvan. 

  Om de lange muur van de woonkamer en keuken te breken, was er maatwerk nodig. We plaatsten een ge-wel-dig (keukenbestendig) behang op maat met prachtige kleuren. Dat is echt een eyecatcher geworden. Ook hebben we een maatwerk roomdivider geplaatst. Daardoor blijft het open gevoel van de ruimte behouden, maar voeg je veel sfeer toe (en het is een mooie plek om accessoires en planten te plaatsen!). 

  Om extra opbergruimte te creëren en de ruimtes (met schuin plafond) optimaal te benutten, hebben we ook maatwerk oplossingen geplaatst in de kinderkamers en creërden we een ontwerp voor de kinderbadkamer. 

  "Via vrienden - voor wie Mera een interieuradvies had gemaakt, waar wij enorm enthousiast over waren - kwamen we bij Mera terecht. Mera heeft ons heel goed en vakkundig geholpen bij de verbouwing en het opnieuw inrichten van ons huis (van onder tot boven). Haar interieuradvies was heel goed afgestemd op de wensen die wij aangaven en ze kwam met supergave ideeën en heeft ons echt geholpen om verder te kijken, en te zien wat er allemaal mogelijk is. Hierdoor durfden we voor de 'gewaagde' opties te gaan, die fantastisch uitpakten in de praktijk. 

  Mera's advies bestond ook voor een deel uit maatwerk en dit maakte dat we de ruimtes in ons huis heel goed konden benutten en echt op onze wensen konden afstemmen en inrichten. De interieurbouwers waarmee Mera werkt hebben fantastisch werk geleverd. Het huis is hierdoor ontzettend sfeervol geworden en is heel efficiënt ingericht.  

  Tijdens de verbouwing vonden we het belangrijk om vooral geen gedoe te hebben en dat is heel goed gelukt door met een aannemer te werken waar Mera vaak mee werkt, met daar omheen een team van vakmensen, ook aangeraden door Mera. Vaklui, die met je meedenken en met oplossingen komen als er iets anders gaat dan voorzien. Ze kenden elkaar goed en werkten daardoor heel goed samen. Dat gaf heel veel rust en ontzorgde. 

  Mera zorgde er verder voor dat de puntjes op de i werden gezet in de voorbereidende fase, en dat maakt een enorm verschil. Juist die details zijn zo belangrijk en de verbouwing zelf liep hierdoor behoorlijk soepel. Ook tijdens de realisatie was Mera er op elk moment voor vragen. 

  Al met al zijn we heel erg blij in ons nieuw ingerichte huis en voelen we ons hier meer thuis dan ooit!

  Marije Hallie en Joost Kramer - Bloemendaal"

  instagram

  Samenwerken?